Indregistreringstal nye motorcykler periode januar - juli 2018

Oprettet d.

Indregistreringstal nye motorcykler periode januar - juli 2018

Motorcykel salget boomer…

 

Motorcykel Forhandler Foreningens (MFF) opgørelse af nyregistrerede motorcykler ved udgangen af juli -2018 udviser en vækst i salget på 23,1 % i forhold til samme tid sidste år.

John Tange, formand for MFF knytter denne kommentar til tallene:

 

Uden tvivl findes en stor del af forklaringen på den markante fremgang, i de nye lavere afgifter.

 

En ligeså vigtig årsag er, efter formandens opfattelse, at fabrikanterne har ramt tidsånden i modeludbuddet meget bedre end tidligere. Så når modellerne er rigtige og prisen passer, så er der grundlag for vækst i Danmark som vi oplever det i Motorcykelbranchen.

 

Jeg bliver ofte spurgt om ikke vejret har betydet noget? Mit svar er, siger John Tange, at vi ikke kan se at væksten i ny-salget har været influeret af hverken godt eller dårligt vejr. Ser vi f.eks. på perioden 2015 til i dag er der ingen relation imellem ny-salg og det nogen kalder dårligt vejr. Man skal huske på, at motorcykelbeklædning lige som motorcyklerne, har undergået et utrolig teknisk udvikling inden for de sidste 10 år og derfor har en betydelig større komfort og sikkerhed end det tidligere var tilfældet. På den måde er der ikke længere dårligt motorcykelvejr slutter John Tange, formand for MFF.

 

MFF arbejder til stadighed for at forbedre trafiksikkerheden for motorcyklisterne, med forskellige kampagner herunder Sikkerpå2hjul, Se OS-Nu kommer vi og Red en tyv-Lås din motorcykel

 

For kommentarer kontakt venligst John Tange direkte på tlf. 40456648