Rekord motorcykel salg - Indregistreringstal nye motorcykler periode januar - december 2018

Oprettet d.

Rekord motorcykel salg - Indregistreringstal nye motorcykler periode januar - december 2018

I 2018 har 3.563 nye motorcykler fået påmonteret nummerplade i Danmark

Danskerne har igen taget motorcyklerne til sig, ikke bare som fritidsobjekt, men også som transportmiddel da en motorcykel ikke fylder så meget i bytrafik og dermed er mere fremkommelig.

I 2018 har 3.563 nye motorcykler fået påmonteret nummerplade i Danmark, og dermed overgår salget ikke bare hele sidste års resultat, men er det bedste resultat i dette årti, viser nye tal fra Motorcykel Forhandler Foreningen (MFF)

De nye tal for hele 2018 glæder naturligvis formanden for MFF John Tange.

- Vi var godt klar over at der var rekordtal i vente, for der har været drøn travlt hos alle MFF-medlemmer fra tidligt forår og til langt ind i efteråret.

Derfor skal der også lyde en stor ros til MFF-medlemmerne for den fremragende indsats, som vi i dag kan se resultatet af, udtaler John Tange som også konstaterer, at selv uden december måneds tal på 253 enheder, hvor mange overgemte Euro 3 modeller blev indregistreret, var der tale om rekord.

Med overgang til Euro 4 kravene betyder det også bedre motorcykler, med et meget højere krav til ikke at forurene end set tidligere og ikke mindst, at de obligatorisk skal være forsynet med ABS bremseteknik. Begge tiltag er noget formanden hilser meget velkommen, siger han i en kommentar til offentliggørelsen af de nye registreringstal.